De ce sa jucati Leadership Game?

In primul rand, il jucam pentru a mari gradul de constientizare a leadership-ului in organizatie. Ne mai poate ajuta sa scoatem la iveala unele slabiciuni.

Lucrul cel mai interesant este ca creeaza o unitate si contribuie la inrarirea coeziunii intre participant,  in timp ce jucatorii se sfatuiesc si petrec timp impreuna in afara locului de munca, lucruri cu care nu sunt obisnuiti.
 

 

Imbunatateste-ti abilitatile de leadership organizational

 

Leadership Game, creat de John Maxwell Team este un joc inteligent bazat pe lectiile lui John C. Maxwell. Acest joc ajuta organizatiile sa-si imbunatateasca inteligenta in conducere si sa-si mareasca eficienta.

De ce? „Pentru ca totul se ridica sau se prabuseste din cauza leadership-ului”, spune Maxwell. „Aceste principii de leadership au asociate si consecinte. Le-am vazut functionand in peste 90 de tari din lume. Aplica aceste legi in organizatia ta si iti poti mari influenta. Daca le incalci sau le ignori, abilitatile tale de a-i conduce pe ceilalti vor avea de suferit. Dar cel mai important e ca fiecare lege poate fi invatata.”

Cum? Joaca-te impreuna cu 6-12 dintre cei mai influenti lideri si afla!

©2019 by CNIPMMR Arad.By A.S